Italy sk

V Taliansku vyrába Snop v oboch závodoch v Caserta (Kampánia) a Melfi (Provincia di Potenza) štrukturálne a kompletné vonkajšie časti kože pre všetkých známych výrobcov automobilov. Okrem toho máme technologické centrum (TechCenter) v Turíne (Piemont).

Pozrite sa na naše pracovné pozície v Taliansku a pripojte sa k nášmu tímu!

 Naše lokality 

  • Caserta

    Caserta je naša najväčšia továreň v Taliansku s približne 250 kolegami. Bolo založené v roku 1973 a je súčasťou Snop od roku 1998. Caserta je zariadenie na výlisky ako čelné a bočné koľajnice alebo iné konštrukčné časti, ako aj zložité konštrukčné zostavy ako predné a bočné priečniky alebo nárazové nosníky.

  • Melfi

    Náš závod v Melfi bol založený v roku 1993 a v roku 2010 ho nadobudol Snop. Viac ako 100 spolupracovníkov pracuje na komplexných konštrukčných zostavách, ako sú pozdĺžne koľajnice, predné a zadné nárazové nosníky, závesné tyče, palubná doska a podvozkové nosníky.

  • Turin

    V Turíne je väčšina z približne 40 kolegov inžinierov, ktorí pracujú v Technologickom (Tech) centre. To zahŕňa dizajn výrobkov, CAE, razenie inžinierstva, montáže inžinierstva, rovnako ako dimenzionálne inžinierstvo a logistika - dizajn. Spolupracovníci spolupracujú s ďalšími kolegami Snop v Európe. Ďalší kolegovia v Turíne pracujú v oblasti obchodu, financií, ľudských zdrojov a IT, pracujú pre Taliansko, Európu a celosvetovo.

Sledovať ponuky v tejto kategórii