Italy cz

V Itálii v závodech v Casertě a Melfi vyrábí Snop konstrukční a kompletní vnější pohledové díly na karosirie aut pro všechny známé výrobce automobilů. Kromě toho máme technologické centrum (TechCenter) v Turíně (Piemont).

Podívejte se na naše pracovní pozice v Itálii a připojte se k týmu! 

 Naše závody 

Caserta

Caserta je náš největší závod v Itálii s 250 zaměstnanci. Byl založen v roce 1973 a je součástí společnosti Snop od roku 1998. V Casertě se vyrábí výlisky jako přední a boční nárazníky nebo jiné konstrukční části, stejně jako složité konstrukční sestavy.

Melfi

Naše továrna v Melfi byla založena v roce 1993 a součástí společnosti Snop se stala v roce 2010. Přibližně 110 zaměstnanců pracuje na složitých svařovaných sestavách, jako jsou podélné nosníky, přední a zadní nárazníkové nosníky, stabilizátory a podvozky.

Turin

V Turíně většina z přibližně 40 zaměstnanců pracuje v technologickém centru. Jedná se o návrh výrobku, CAE, montážní inženýrství stejně jako o design rozměrového inženýrství a logistiky. Spolupracují s dalšími kolegy v Evropě. Další zaměstnanci v Turíně pracují pro Itálii, Evropu i celosvětově v oblasti prodeje, financí, HR a IT.

Varedo

Balconi nabízí vhodné a účinné stroje, inovativní technologická řešení a integrované výrobní linky. Celý výrobní proces probíhá v závodě ve Varedo, kde jsou řízeny všechny fáze výroby, od návrhu přes obrábění, přesnou montáž, uvedení do provozu a zákaznický servis, aby bylo zajištěno udržení a neustálé zlepšování úrovně kvality vyráběných strojů.

https://www.balconi.it/en/

Prohlížet pracovní místa v této kategorii