France Cz

Společnost Groupe FSD byla založena ve Francii v roce 1981 jako dodavatel kovových komponentů pro automobilový průmysl a významný hráč ve svém oboru.

Naše strategické aktivity nás vedou k neustálému využívání inovativních technologií, včetně montáže, lisování za studena a za tepla, profilování a ohýbání a konstrukce a výroby lisovacích a profilovacích nástrojů.

Ve Francii jsme silně zastoupeni na národní úrovni prostřednictvím našich dvou subjektů Snop a Smom. Společnosti Snop a Smom mají přibližně 2 300 zaměstnanců, kteří jsou rozmístěni ve 14 výrobních závodech, centrále a TechCentru, což zajišťuje blízkost našim zákazníkům.  

Co nás pohání a kvalifikuje?  Sdílení společných hodnot: Ambice, transparentnost, udržitelnost, profesionalita, respekt a důvěra.

Kromě vstupu do společnosti je to dobrodružství, které vás zveme zažít.

Společnost Groupe FSD byla založena ve Francii v roce 1981 jako dodavatel kovových komponentů pro automobilový průmysl a významný hráč ve svém oboru.

Naše strategické aktivity nás vedou k neustálému využívání inovativních technologií, včetně montáže, lisování za studena a za tepla, profilování a ohýbání a konstrukce a výroby lisovacích a profilovacích nástrojů.

Ve Francii jsme silně zastoupeni na národní úrovni prostřednictvím našich dvou subjektů Snop a Smom. Společnosti Snop a Smom mají přibližně 2 300 zaměstnanců, kteří jsou rozmístěni ve 14 výrobních závodech, centrále a TechCentru, což zajišťuje blízkost našim zákazníkům.  

Co nás pohání a kvalifikuje?  Sdílení společných hodnot: Ambice, transparentnost, udržitelnost, profesionalita, respekt a důvěra.

Kromě vstupu do společnosti je to dobrodružství, které vás zveme zažít.

 naše pobočky 

Villepinte

Villepinte, celosvětová centrála skupiny FSD, která se nachází 22 km severně od Paříže, hraje klíčovou roli a je středobodem pro všechny subjekty skupiny. Zaměstnanci pracují převážně v oblastech prodeje, financí, IT, logistiky, projektů, kvality a lidských zdrojů.

Smom France | Les Achards

Závod s ideální polohou na pobřeží Vendée je významným hráčem v oblasti konstrukce a výroby lisovacích nástrojů a zaměstnává 180 lidí.
Rozsah našich odborných znalostí sahá až do oblasti pokladen, sedadel a dílů mechanismů. Pracujeme především s ocelí, nerezovou ocelí, hliníkem, ocelí HLE, THLE a dvoufázovou ocelí.
Nabízíme také výrobu montovaných prototypů i speciálních strojů.

Cousance

Lokalita Cousance se nachází na jihu Jury, asi 100 km severně od Lyonu. Z Cousance pochází společnost Groupe FSD. Specializuje se na dělení a lisování dílů z oceli, nerezové oceli a hliníku pomocí automatických a ručních lisů. A montáž pomocí odporových a robotických svářeček MIG. 

Závod dodává francouzským a evropským výrobcům osobních a nákladních automobilů a zařízení, jakož i dalším závodům Groupe FSD.

 

 

Besançon

Besançon, známý francouzskou hodinářskou výrobou a mikrotechnologií, se nachází v srdci Franche-Comté na východě Francie. Specializuje se na řezání a lisování na automatických lisech a na odmašťování ocelových a hliníkových automobilových dílů. Závod dodává francouzským a evropským výrobcům automobilů a zařízení, jakož i ostatním závodům skupiny FSD. 

Přibližně 10 % světového vozového parku je poháněno díly vyrobenými ve společnosti Snop Besançon.

Brioude

Závod Brioude se nachází v srdci Auvergne nedaleko Clermont Ferrand. Snop Brioude byl založen v roce 1987 a je prvním závodem společnosti Snop ve Francii. Zaměstnává 172 zaměstnanců a mezi jeho činnosti patří řezání, lisování, montáž svařováním, lisování a závitování pod lisem. Ocelové díly se řežou a lisují pomocí lisů. Menší kusy oceli se také montují svařováním a lisováním. Zařízení na místě zahrnuje: automatické lisy od 100T do 400T, ruční lisy, bodové svářečky a svařovací roboty.

Společnost Snop Brioude vyrábí díly pro různé výrobce automobilů a pro další závody Groupe FSD.

Gacé

Závod Snop Gacé se nachází v Normandii mezi městy Argentan a l'Aigle a zaměstnává 203 lidí, kteří pracují na tři směny. Zakládáme si na stabilitě zkušených zaměstnanců. Naše hlavní činnost: řezání-lisování a robotická montáž, což jsou automatizované a konkurenceschopné procesy. Na straně lisování máme šest automatických lisů (400T až 1600T) a jeden tandemový lis (1600T na hlavě a čtyři lisy 800T). Na straně montáže máme 12 robotických buněk pro bodové svařování, šest robotických buněk pro lisování a tři lisovací roboty. Vyrábíme díly karoserie v bílé barvě pro více výrobců automobilů a pro další závody Groupe FSD.

Douai | Sin le Noble

Závody Douai a Sin le Noble se nacházejí na severu Francie a zaměstnávají 430 zaměstnanců. Náš závod v Douai se zaměřuje na lisování (tváření ocelových dílů na různých automatických a tandemových lisech) a montáž ocelových dílů v 50 montážních buňkách. Pokud jde o náš závod Sin le Noble, jeho činnost je založena na úpravě vyrobených dílů procesem kataforézy (lakovací lázně), který chrání díly před korozí nebo korozi. Závody Douai i Sin le Noble se nacházejí v blízkosti našich zákazníků.

Etupes

Areál Etupes z roku 1999 se nachází necelých 5 km od našeho zákazníka STELLANTIS Sochaux a také v blízkosti STELLANTIS Mulhouse. Ve společnosti Snop Etupes pracuje 250 zaměstnanců, kteří se specializují na stříhání a lisování na 11 automatických lisech od 400 do 1200 t a na lince G2. Druhou činností závodu je montáž svařováním. Závod se nachází na dálnici a dodává francouzským a evropským výrobcům i dalším závodům společnosti Groupe FSD.

Fontaine

Montážní závod Fontaine se nachází na severovýchodě Francie, nedaleko Belfortu (90), na půli cesty mezi továrnami Stellantis v Sochaux a Mulhouse. Na pracovišti pracuje 83 zaměstnanců, kteří přijímají lisované komponenty ze závodů Groupe FSD a montují je pomocí bodového svařování, svařování MAG a lepení. K zajištění dodávek zákazníkům se používá celkem 53 robotů a 35 robotických buněk. Společnost Snop Fontaine spolupracuje výhradně se společností Stellantis.

Gérardmer

Snop Gérardmer je profilovací a montážní závod nacházející se na severovýchodě Francie nedaleko německých hranic, který zaměstnává 62 zaměstnanců pracujících ve třech směnách. Hlavními zákazníky závodu jsou společnosti Stellantis, Renault, Volkswagen, Volvo a další závody Groupe FSD. Závod má tři nejnovější profilovací linky Balconi T2 (16 až 24 operací), pět profilovacích linek T1 a dvě specifické profilovací linky s indukčním svařováním. Gérardmer má také tři ohýbací/tvarovací stroje, dva robotické svařovací stroje MAG a devět regeneračních lisů od 25T do 100T.

Orbec

Závod společnosti Orbec se nachází v Normandii mezi městy Lisieux a Bernay a zaměstnává 138 zaměstnanců, kteří pracují na tři směny. Provozovna je založena na stabilitě zkušených zaměstnanců. Naše hlavní činnost: řezání a lisování: automatizovaný a konkurenceschopný proces. Na straně lisování máme pět automatických lisů (315T až 1500T) a dva transferové lisy (1000T až 1500T) pro malé a středně velké díly. Na straně montáže máme sedm robotických buněk. 

Vyrábíme díly pro bílou karoserii pro více výrobců automobilů a pro další závody Groupe FSD.

Sainte Gauburge

Závod Sainte-Gauburge se nachází v Normandii mezi městy L'Aigle a Argentan a zaměstnává 96 zaměstnanců, kteří pracují na tři směny. Zakládáme si na stabilitě zkušených zaměstnanců. Mezi naše hlavní činnosti patří profilování, ohýbání, montáž a povrchová úprava (kataforéza a lakování), což je automatizovaný a konkurenceschopný proces. Provozujeme 8 válcovacích strojů, 14 ohýbaček, 8 robotických buněk, kataforézní zařízení a lakovací linku. Vyrábíme díly karoserie v bílé barvě pro více vozidel a kolejnice posuvných bočních dveří pro užitková vozidla pro více výrobců OEM.

Saint-Pierre de Varengeville

Závod Saint-Pierre de Varengeville se nachází v Normandii nedaleko Rouenu a zaměstnává 130 zaměstnanců, kteří pracují ve třech směnách. Zakládáme si na stabilitě zkušených zaměstnanců. Mezi naše hlavní činnosti patří montáž složitých podsestav, což je automatizovaný a konkurenceschopný proces. Máme 20 robotických buněk. Vyrábíme díly pro karoserie v bílé barvě, mechanismy a závěsy a příčníky palubní desky pro více výrobců automobilů a další závody Groupe FSD.

Thiberville

Závod Thiberville se nachází v Normandii mezi Lisieux a Bernay a zaměstnává 72 lidí, kteří pracují na tři směny. Zakládáme si na stabilitě zkušených zaměstnanců.  K našim hlavním činnostem patří montáž složitých dílčích sestav, což jsou automatizované a konkurenceschopné procesy. Máme osm robotických svařovacích buněk MAG, sedm robotických buněk SR a osm speciálních strojů. Vyrábíme prázdné díly karoserie a díly motoru pro více výrobců automobilů a pro další pobočky Groupe FSD

Prohlížet pracovní místa v této kategorii