Italy nl

In Italië produceert Snop structurele onderdelen en geassembleerde buitenpanelen voor gekende automerken in onze twee fabrieken in Caserta (Campanië) en Melfi (Potenza). We hebben er ook een Technologie Center (TechCenter) in Turijn (Piëmont). De divisie Balconi - een ontwerper en fabrikant van automatische stempelspersen - bevindt zich in Varedo (Monza en Brianza).

Bekijk onze jobaanbiedingen in Italie en kom er bij!

 Onze locaties 

 • Caserta

  Caserta is onze grootste fabriek in Italië met ongeveer 250 werknemers, zij werd in 1973 opgericht en maakt sinds 1998 deel uit van Snop.  Caserta produceert enerzijds geperste structuurcomponenten en anderzijds complexe assemblagestukken zoals de bumpers of de vloerplaat.

 • Melfi

  Onze fabriek in Melfi werd in 1993 opgericht en door Snop overgekocht in 2010. De ongeveer 110 werknemers produceren er gelaste assemblages van complexe structuurdelen zoals de bumpers, de stabilisatoren en de bodemplaat.

 • Turin

  In Turijn zijn de meeste van de ongeveer 40 werknemers ingenieurs die werken in het TechCenter. Hier gebeurt Product Design, CAE, Stamping Engineering, Assembly Engineering, Dimensional Engineering en Logistics design in samenwerking met collega's in andere Europese vestigingen. Daarnaast vind je in Turijn medewerkers in verkoop, boekhouding, informatica en personeelszaken, die werken voor Italië, Europa en soms wereldwijd.

 • Varedo

  Balconi biedt geschikte en efficiënte machines, evenals innovatieve technologische oplossingen en geïntegreerde productielijnen. Het hele productieproces wordt uitgevoerd in de fabriek in Varedo waar alle productiefasen, van ontwerp tot bewerking, precisiemontage, inbedrijfstelling en klantenservice worden gecontroleerd om het onderhoud en de voortdurende verbetering van de hoogwaardige niveaus van de geproduceerde machines te garanderen.

  Balconi Company Page

Bekijk banen in deze categorie