Italy tr

İtalya'da Snop, Caserta (Campania) ve Melfi'deki (Provincia di Potenza) fabrikaların tanınmış otomotiv üreticileri için yapısal ve dış kaplama parçaları üretmektedir. Ayrıca Torino'da (Piemonte) bir Teknoloji Merkezimiz (TechCenter) ve otomatik pres tasarımcısı ve üreticisi olan Balconi bölümü Varedo'da (Monza ve Brianza) bulunmaktadır.

İtalya'daki iş ilanlarımıza bir göz atın ve Ekibimize katılın!

 Lokasyonlarımız 

  • Caserta

    Caserta, yaklaşık 250 çalışanı ile İtalya'daki en büyük fabrikamızdır. 1973 yılında kurulmuştur. Caserta, front and side rails ve diğer yapısal parçalar gibi şekillendirme işlemlerinin yanı sıra, front and side rail cross members or crash beams gibi karmaşık yapısal montaj parçaları üretirmektedir.

  • Melfi

    Melfi'deki fabrikamız 1993 yılında kuruldu. Yaklaşık 120 çalışanımız, longitudinal rails, ön ve arka crash beams, süspansiyon çubukları, gösterge panelleri ve underbody beams gibi karmaşık yapısal montajlar üretiyor.

  • Torino

    Torino'da, yaklaşık 40 çalışanımızın çoğu, Teknoloji Merkezinde çalışan Mühendislerdir. Buna Ürün Tasarımı, CAE, Pres Mühendisliği, Montaj Mühendisliği ve Boyut Mühendisliği, Lojistik Tasarım ve Prototipleme dahildir. Ayrıca Satış, Finans, İK ve BT alanlarında çalışan ve aynı zamanda küresel projelerde işbirliği yapan ve yöneten meslektaşlarımız vardır.

  • Varedo

    Balconi, uygun ve verimli makinelerin yanı sıra yenilikçi teknolojik çözümler ve entegre üretim hatları geliştirmektedir. Üretilen makinelerin yüksek kalite seviyelerinin bakımı ve sürekli iyileştirilmesi için tasarımdan talaşlı imalat, hassas montaj, devreye alma ve müşteri hizmetlerine kadar tüm üretim aşamaları Varedo'da bulunan fabrikada gerçekleştirilmektedir.

    Balconi Şirket Sayfası

Bu kategorideki işleri izle