Engineering & Technology tr

 Mühendislik & Teknoloji 

Mühendislik ve Teknolojide bölümünde çalışan meslektaşlarımız, Müşterilere teklif aşamasında fabrikadaki lansmana kadar, yeni araçlar için gelitiştirilen projelerde proje yönetim ekibimizin birer parçasıdır. Mühendisler, teknisyenler ve iş insanları, çeşitli ve heyecan verici projelerde uluslararası ekiplerde birlikte çalışırlar. İster teklif aşamasında bir maliyet mühendisi olarak, ister gelecekteki üretim sürecinin tasarımında proses mühendisi olarak veya projelerimizin uygulama ve sanayileşmesinde bir ürün mühendisi olarak, görev alabileceğiniz çeşitli pozisyonlar mevcuttur.

Kalite ve lojistik alanları da proje ekibi kapsamında olup, lojistik planlama, ürün ve süreç kalitesinin sağlanması, müşteri projelerimizin başarılı bir şekilde yürütülmesinde önemli bir rol oynar ve sizlere çeşitli kariyer fırsatları sunar. Tüm konular Proje Yönetiminde bir araya gelir. Teknik ve ticari alanlardan disiplinlerarası ekipler, projelerimizin zaman, kalite ve maliyet açısından mümkün olan en iyi şekilde yürütülmesi için proje yöneticileriyle birlikte çalışır.

Mühendislik & Teknoloji

Mühendislik ve Teknolojide bölümünde çalışan meslektaşlarımız, Müşterilere teklif aşamasında fabrikadaki lansmana kadar, yeni araçlar için gelitiştirilen projelerde proje yönetim ekibimizin birer parçasıdır. Mühendisler, teknisyenler ve iş insanları, çeşitli ve heyecan verici projelerde uluslararası ekiplerde birlikte çalışırlar.

İster teklif aşamasında bir maliyet mühendisi olarak, ister gelecekteki üretim sürecinin tasarımında proses mühendisi olarak veya projelerimizin uygulama ve sanayileşmesinde bir ürün mühendisi olarak, görev alabileceğiniz çeşitli pozisyonlar mevcuttur.

Kalite ve lojistik alanları da proje ekibi kapsamında olup, lojistik planlama, ürün ve süreç kalitesinin sağlanması, müşteri projelerimizin başarılı bir şekilde yürütülmesinde önemli bir rol oynar ve sizlere çeşitli kariyer fırsatları sunar.

Tüm konular Proje Yönetiminde bir araya gelir. Teknik ve ticari alanlardan disiplinlerarası ekipler, projelerimizin zaman, kalite ve maliyet açısından mümkün olan en iyi şekilde yürütülmesi için proje yöneticileriyle birlikte çalışır.

  • André Fiebig

    Kalite İyileştirme Müdürü

    "Snop çeşitlilik demektir. En çok sevdiğim şey bu. İşimdeki düz hiyerarşiler ve yüksek düzeyde özgürlük bana diğer birçok disipline ve dolayısıyla birçok farklı meslektaşıma etkileşime geçme fırsatı sunuyor. Değişim ve paylaşılan bilgiler beni her gün ileriye taşıyor."

  • Patrick Rizzon

    Sürekli İyileştirme Müdürü

    "İşimde özellikle ilginç olan, görevlerdeki çeşitliliktir. Burada Snop'ta teoride öğrendiğim her şeyi pratiğe dökebilirim. İlk günden itibaren Snop'taki ekip çalışmasına hayran kaldım. Tüm meslektaşlar başarı için birlikte çalışıyor ve nerede ihtiyaç olursa destek oluyorlar."

  • Nathalie Manemabaa

    Lojistik ve Paketleme

    "İşimi çok seviyorum, çünkü işim hem ticari hem de teknik tarafı içeren bir arayüz işlevi göryor. Bu, benim kişisel ve profesyonel olarak ileriye doğru büyük bir adımlar atmamı sağlıyor. Takım ruhu olmadan bu mümkün olamazdı. Çalışanlar birbirlerine çok saygılı ve her tür fikir veya düşünce takdir ediliyor."

Bu kategorideki işleri izle